Het verhaal van Brian

Ik ben Brian en woon al bijna twee jaar bij Freeway Zorg . Ik ervaar mijn verblijf als erg prettig en rustig. Freeway Zorg biedt zorg aan de bewoner. Ik ben dankbaar voor de gelegenheid dat ik mee kan doen met de dagbesteding.

De zorg die ik krijg

De dagbestedingen bestaan uit twee soorten dagbestedingen. Je hebt interne maar ook externe dagbesteding. Ik doe mee aan de externe dagbesteding.

Mijn dagbesteding bestaat uit twee soorten activiteiten, onderhoud van tuinen en portiek schoonmaken. Ook de dagbesteding doe ik al bijna twee jaar.

Wat ik heb geleerd van mijn dagbesteding

Tijdens mijn dagbesteding heb ik voornamelijk geleerd hoe ik portiekjes kan schoonmaken. Ook heb ik hierdoor verschillende mensen leren kennen. Dit vind ik erg fijn omdat zo mijn netwerk kan uitbreiden.

Ik ben Freeway Zorg dankbaar om het feit dat ik mee kan doen aan dagbesteding. Ik kan het ook erg goed vinden met de begeleiding, dit zorg voor een stukje veiligheid en structuur.

Praten over mijn situatie

Tijdens mentor gesprekken heb ik het gevoel dat ik gehoord wordt en dit is wel een belangrijk punt, omdat ik soms het gevoel heb dat mensen buiten de instelling niet naar mij luisteren.

Ik ben kort geleden op mentor uitje geweest. We zijn wat gaan eten en hebben een film gekeken. Dit vond ik geweldig. Het feit dat dit kan vind ik erg fijn want je leert elkaar op een andere manier kennen.

Meer te weten komen over onze woonvormen of dagbesteding?

Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!